ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε το τεράστιο ποσό που πρόσφεραν στον Τριαντάφυλλο για να μπει στο Survivor: «Πραγματικά μιλάμε για υπερβολικά λεφτά»

«Μου έκαναν φανταστική πρόταση οι άνθρωποι της παραγωγής που τη σέβομαι»

Δείτε το τεράστιο ποσό που πρόσφεραν στον Τριαντάφυλλο για να μπει στο Survivor: «Πραγματικά μιλάμε για υπερβολικά λεφτά»

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, του ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι η πόρτα του Survivor έχει κλείσει οριστικά για εκείνον, λόγω την οικογενειακών αλλά και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, παρά το γεγονός ότι του προτάθηκε ένα μυθικό ποσό για να μπει στο φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Μου έκαναν φανταστική πρόταση οι άνθρωποι της παραγωγής που τη σέβομαι. Ίσως να είναι και τα πιο πολλά λεφτά που έχουν προτείνει σε παίκτη. Μιλάμε για πενταψήφιο νούμερο», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν λίγο πιο κάτω από τις 20.000 ευρώ. Πραγματικά μιλάμε για υπερβολικά λεφτά. Αλλά δεν τα δέχθηκα επειδή είμαι σε μαγαζί. Η πόρτα του Survivor έχει κλείσει παντελώς για μένα. Είναι δύσκολο να κάνω όσο προπόνηση κι αν κάνω, όσο εγωιστής κι αν είμαι. Δεν μπορώ να αφήσω τον γιο μου ξανά, αλλά και να ξαναπεράσω αυτά που ακούω. Φαντάσου αν πήγαινα τι κράξιμο θα έτρωγα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.