Δεν «κρατιέται» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου»

«Εδώ έπεισα την Ιλάειρα να με παντρευτεί, δεν θα πείσω τους ντόπιους να μας βοηθήσουν;»

Δεν «κρατιέται» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέρια Ζήση, μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ασία, καθώς θα συμμετάσχουν στο νέο ριάλιτι «Asia Express».

«Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο», είπε η Ιλάειρα σχετικά με τις προκλήσεις που τους περιμένουν, ενώ ο Μαυρίκιος απάντησε με τη σειρά του: «Εδώ έπεισα την Ιλάειρα να με παντρευτεί, δεν θα πείσω τους ντόπιους να μας βοηθήσουν;».

«Είναι ένας αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που είναι τελευταίο στην κούρσα. Όπως έχουμε δει και στο εξωτερικό που έχει παίξει το ριάλιτι, είσαι εντελώς μόνος σου.

Πρέπει να ξυπνήσεις, να ξεκινήσεις, να τρέξεις. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες που υπάρχουν, θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει. Αλλιώς στρωματσάδα», συμπλήρωσε ο θεατρικός παραγωγός.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε επίσης και στην επιθυμία τους να κάνουν ένα παιδί, με την Ιλάειρα να απαντά:

«Στην αρχή μου έλεγε συνέχεια ο Μαυρίκιος “να κάνουμε ένα μωρό”, δεν μπορούσα να τον κρατήσω με τίποτα. Τώρα είμαι εγώ αυτή που λέει να κάνουμε ένα μωρό».

«Εγώ της είπα να κάνουμε με το που τελειώσουμε το παιχνίδι. Σου δίνω και αποκλειστικό, στο αεροπλάνο που θα γυρνάμε, στην τουαλέτα μέσα», είπε χαριτολογώντας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ζευγάρια θα κληθούν να διασχίσουν τρεις χώρες, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα, ενώ όσοι δεν τα καταφέρνουν, θα αποχωρούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.