ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Διάσημες αποκαλύπτουν ποιοι celebrities φιλάνε χάλια

Διάσημες γυναίκες μοιράζονται με το κοινό τις δυσάρεστες εμπειρίες φιλιού που είχαν με άλλους celebrities

Διάσημες αποκαλύπτουν ποιοι celebrities φιλάνε χάλια

Άραγε ποιοι από τους διάσημους άντρες που λατρεύουμε δεν είναι καλοί στο φιλί;

Έχουμε όλοι αναρωτηθεί πολλές φορές για το πως είναι να φιλάς παθιασμένα ένα celebrity, φτιάχνοντας στο μυαλό μας την εικόνα ενός παθιασμένου φιλιού με γεύση μέντα ή διόσμο.

Σύμφωνα με τις παρακάτω διάσημες γυναίκες, αυτό δεν ισχύει πάντα και οι παρακάτω δηλώσεις τους το αποδεικνύουν.

REESE WITHERSPOON ΓΙΑ ROBERT PATTINSON

Παρόλο που ο πιο sexy βρικόλακας του κόσμου έχει κερδίσει πολλά βραβεία MTV Best Kiss για το franchise Twilight, η Reese Witherspoon είχε βάλει στόχο να καταστρέψει τις νυχτερινές φαντασιώσεις των μεγαλύτερων θαυμαστών του Robert Pattinson. Το αστέρι του Big Little Lies αποκάλυψε ότι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το Water for Elephants του 2011, ο Pattinson αποδείχθηκε κάτι λιγότερο από σέξι όσον αφορά τις σκηνές φιλιών. Σίγουρα, μπορείς να το ρίξεις στο άσχημο κρύωμα που έλεγε ο Γουίδερσπουν ότι τον ταλαιπωρούσε εκείνη την εποχή, αλλά περιλάμβανε πολύ… μύξα. Όπως είπε στους δημοσιογράφους, «Κυριολεκτικά ρουφούσε και ρουφούσε κάθε δευτερόλεπτο – και δεν καθόλου ήταν ελκυστικό».

JENNIFER LAWRENCE ΓΙΑ BRADLEY COOPER

Ακόμη και ο πιο σέξι άνδρας του People’s Alive μπορεί να ταπεινωθεί κυριολεκτικά μπροστά σε ολόκληρο καστ και συνεργείο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη στον Bradley Cooper. Αυτός και η συμπρωταγωνίστριά του Jennifer Lawrence έδωσαν το πρώτο τους on-camera φιλί στα γυρίσματα του Silver Linings Playbook, οπότε η JLaw εξέφρασε (δυνατά) την απογοήτευσή της. «Μετά τη δεύτερη λήψη, εκείνη είπε, «Wow, φιλάς πολύ …υγρά». Δεν θέλει κανένας να το ακούσει αυτό. Δεν ήταν κομπλιμέντο», αποκάλυψε αργότερα ο Cooper σε μια συνέντευξη. Ειλικρινά, σε αυτό το σημείο περιμένουμε απλώς τη βαθμολογία της Lady Gaga για την τεχνική του Cooper!

THANDIE NEWTON ΓΙΑ ΤΟΝ TOM CRUISE

Το πάλαι ποτέ, πολλές από εμάς θα είχαμε στηθεί όλη μέρα στην ουρά για μια ευκαιρία να φιληθούμε στο στόμα με τον Tom Cruise. Αν και αυτό το όνειρο χάθηκε χρόνια πριν (μάλλον όταν αποφάσισε να ασπαστεί τη Σαϊεντολογία!!!), η Thandie Newton μας άφησε όλους να καταλάβουμε ότι ούτως ή άλλως δε θα χάναμε και πολλά. «Το να φιλάω τον Τομ Κρουζ ήταν ελαφρώς σπαστικό και αρκετά…υγρό», θυμάται η Newton την εποχή των γυρισμάτων του Mission: Impossible II. «Πραγματικά πήγαινα σπίτι στο τέλος της ημέρας, μουρμουρίζοντας συενχώς για το πόσες φορές έπρεπε να το κάνω αυτό». Παρόλα αυτά, υπήρξε μια πρώην συμπρωταγωνίστριά του που τάχθηκε υπέρ του. Η Paula Patton, η συνάδελφος του Cruise στο Mission: Impossible — Ghost Protocol του 2011, είπε στο People ότι ο σταρ είχε μια ανάσα ποιότητας ΑΑ.”Είχε καταπληκτική αναπνοή. Δεν είχε έντονη γεύση μέντας, ούτε ήταν δυσάρεστη. Ήταν απλά τέλεια.”

SANDRA BULLOCK ΓΙΑ BEN AFFLECK

Στα γυρίσματα της ταινίας Forces of Nature (τη θυμάται κανένας άραγε;;), ο Ben έπρεπε να δώσει αρκετά φιλιά με τη συμπρωταγωνίστριά του, Sandra Bullock. Η αγαπημένη μας όμως Miss Congeniality δεν πέρασε τόσο ωραία κατά τη διάρκεια αυτών των φιλιών. Δήλωσε, μάλιστα, πως η αναπνοή του συμπρωταγωνιστή της ήταν τόσο άσχημη που αναγκάστηκε να του προσφέρει μια μέντα στο διάλειμμα για να σώσει κάπως την κατάσταση.

MORENA BACCARIN ΓΙΑ RYAN REYNOLDS

Η Morena Baccarin, δήλωσε πως το χειρότερο φιλί της με συμπρωταγωνιστή ήταν με τον Ryan Reynolds στο Deadpool. «Έλεγα ξανά και ξανά πως το να τον φιλάω με αυτή τη μάσκα, είναι σα να φιλάω ένα τεράστιο προφυλακτικό. Μύριζε σαν γόμα σε όλη τη διάρκεια», είπε η ηθοποιός στο People. Ευτυχώς, η Blake τον φιλάει καθημερινά χωρίς μάσκα και δεν έχει τέτοια προβλήματα!

ZOEY DEUTCH ΓΙΑ JAMES FRANCO

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όχι μόνο η Vanessa Hudgens έκανε τη δήλωση ότι το να φιλήσει τον James Franco στο Spring Breakers του 2012 της προκαλούσε τρομερό άγχος, αλλά μια άλλη πρώην συμπρωταγωνίστριά του, η Zoey Deutch, είχε μόνο μια λέξη για να περιγράψει το φιλί της στην οθόνη μαζί του στο Why Him? του 2016: «Μιεχχχ», είπε απαντώντας στην ερώτηση του Andy Cohen στο Watch What Happens Live.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.