ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διάσημοι που δε γνώριζες ότι υπήρξαν συγκάτοικοι όταν ξεκινούσαν την καριέρα τους

Κάποιοι διάσημοι μοιράστηκαν κάποια στιγμή το ίδιο σπίτι!

Διάσημοι που δε γνώριζες ότι υπήρξαν συγκάτοικοι όταν ξεκινούσαν την καριέρα τους

Όταν ξεκινούσαν την καριέρα τους, πολλές διασημότητες ζούσαν μαζί για να μπορούν να αντέξουν οικονομικά το ενοίκιο, ενώ άλλοι έτυχε να συναντηθούν και να γίνουν τυχαία συγκάτοικοι στο κολέγιο.

Παρακάτω δες μερικά ζευγάρια διασήμων που μοιράστηκαν κάποια στιγμή την ίδια στέγη!

JUSTIN TIMBERLAKE & RYAN GOSLING

Όταν ήταν ακόμα μικρά, ο Timberlake και ο Gosling εμφανίστηκαν μαζί στο The Mickey Mouse Club. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους τους στο σόου, η μαμά του δεύτερου έπρεπε να γυρίσει πίσω στον Καναδά για δουλειά και κατέληξε ο Ryan να μετακομίσει με τους Timberlakes. «Ήμασταν λίγο πιο κοντά από τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στο σόου καθώς μοιραζόμασταν ένα μπάνιο», είπε ο Timberlake στην Ellen DeGeneres το 2011.

MICHELLE WILLIAMS & RYAN GOSLING

H Williams και ο Gosling έζησαν μαζί στα γυρίσματα της ταινίας Blue Valentine – σύμφωνα με το αίτημα του σκηνοθέτη. Οι δυο τους υποτίθεται ότι θα ζούσαν μαζί μόνο για μια εβδομάδα, αλλά ήθελαν πολύ να μπουν στο πετσί του ρόλου και κατέληξαν να μείνουν συγκάτοικοι για ένα μήνα, ζώντας από τον μισθό μιας νοσοκόμας και ενός ζωγράφου.

EMMA STONE & BRADLEY COOPER

Ενώ γύριζαν την ταινία Aloha, το μισθωτήριο του Cooper είχε λήξει νωρίς, οπότε η Stone προσφέρθηκε να τον έχει για συγκάτοικο, σύμφωνα με τον Cooper.

CHRISTOPHER REEVE & ROBIN WILLIAMS

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ο Williams και ο Reeve ήταν συγκάτοικοι ενώ σπούδαζαν στο Juilliard School of Drama στη Νέα Υόρκη. Οι δυο τους παρέμειναν φίλοι μετά το κολέγιο και η σύζυγος του Reeve, η Dana, τους περιέγραψε κάποτε ως «πιο στενά από αδέρφια».

BEN AFFLECK & MATT DAMON

Ο Damon και ο Affleck είναι διάσημοι για τη συμβίωση τους ενώ έγραφαν την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία τους, Good Will Hunting, στην οποία πρωταγωνίστησαν και οι δύο. Το δίδυμο έγιναν φίλοι για πρώτη φορά στο Cambridge Rindge της Βοστώνης και στο σχολείο Latin.

POPPY DELEVIGNE & SIENNA MILLER

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Delevingne μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2008 από το Λονδίνο για να επικεντρωθεί στην καριέρα της στο μόντελινγκ και στην υποκριτική. Όταν μετακόμισε για πρώτη φορά, ζούσε με τη Miller, η οποία είπε: «Δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά, κάτι που δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο νομίζεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.