ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δικαιώθηκε ο Μπραντ Πιτ για το Chateau Miraval – Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί

Το κτήμα Μιραβάλ ήρθε και πάλι στην πλήρη κατοχή του ηθοποιού

Δικαιώθηκε ο Μπραντ Πιτ για το Chateau Miraval – Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε μαζί με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί και ανέκτησε τον έλεγχο του γαλλικού αμπελώνα Chateau Miraval.

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε μαζί το κτήμα πριν παντρευτεί με τον Πιτ να κατέχει το 60% και την Τζολί το 40%.

Η μακροχρόνια δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού

Το κτήμα Chateau Miraval, το οποίο παράγει ένα βραβευμένο αστραφτερό ροζέ, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μακροχρόνιας δικαστικής μάχης μεταξύ του ζευγαριού. Οι δικηγόροι του διάσημου ηθοποιού κατηγόρησαν τη Τζολί ότι σκόπιμα του στέρησε την πλήρη ιδιοκτησία, πουλώντας το μερίδιό της στον Ρώσο επιχειρηματία Γιούρι Σέφλερ.

Η νέα δικαστική απόφαση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να ανακτά τον πλήρη έλεγχο του κτήματος. Πηγή κοντά στην υπόθεση δήλωσε στη Page Six: «Εκείνος κατείχε το 60 % και εκείνη το 40%. Όταν παντρεύτηκαν, όλα ήταν ρόδινα. Η συμφωνία ήταν να πάρει εκείνη το 10% από εκείνον, μια συμφωνία 50/50 που πέτυχαν για ένα ευρώ. Ήταν συμβολικό για τη συνεργασία τους».

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Ωστόσο, ο Πιτ υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι η συμφωνία του ζευγαριού για το επιπλέον 10% είναι ανεφάρμοστη, σύμφωνα με πηγές, και ότι θα πρέπει να πάρει πίσω το ποσοστό και να διατηρήσει τον έλεγχο της περιουσίας.

Το δικαστήριο του Λουξεμβούργου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποφάσισε ότι – προς το παρόν – το 10% επιστρέφει στον Πιτ μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση.

«Είναι κάτι σαν το ισοδύναμο της μεσεγγύησης δεν είναι μια οριστική απόφαση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Προς το παρόν, διατηρεί ένα 60/40 », που σημαίνει ότι «διατηρεί τον έλεγχο αυτού του πράγματος μέχρι πιθανότατα έναν ακόμη χρόνο, ή περισσότερο», καθώς η νομική μάχη συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.