ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημήτρης Σκαρμούτσος για το «καθημερινό ραντεβού με το θάνατο»: Πώς κατάφερε να ξεκόψει από τα ναρκωτικά

«Είχα μεγάλο πάθος με αλκοόλ και ναρκωτικά» λέει ο διάσημος σεφ

Δημήτρης Σκαρμούτσος για το «καθημερινό ραντεβού με το θάνατο»: Πώς κατάφερε να ξεκόψει από τα ναρκωτικά

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για τον εθισμό που είχε στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο αγαπημένος σεφ μίλησε στην πρωινή εκπομπή για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν και αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο και αποφάσισε να ξεμπλέξει από όλα αυτά όταν κατάλαβε ότι πλέον είχε χάσει την αυτοεκτίμησή του.

«Είχα μεγάλο πάθος με αλκοόλ και ναρκωτικά, τα οποία έφτασαν σε ένα σημείο που ή θα καταστραφώ ή θα δημιουργηθώ ξανά.

Πήρα την απόφαση και κατάφερα να αφήσω αυτό το πάθος πίσω και να δημιουργηθώ ξανά. (Η σφαλιάρα ήρθε) όταν έχασα την αυτοεκτίμησή μου, που θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο που μπορεί να πάθει κάποιος, να θεωρείς τον εαυτό σου ένα μηδενικό. Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο, είναι καθημερινό το ραντεβού με το θάνατο όταν μπλέκεις ειδικά με τέτοια ναρκωτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το ξεπέρασε, έγινε πολύ πιο δυνατός. Πέτυχε κι έκανε πράγματα στη ζωή του. Έστω κι αυτά τα λίγα αλλά πέτυχα πράγματα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό» δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.