ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Δημήτρης Σταρόβας: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η ομιλία του Δημήτρη Σταρόβα έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως, ενώ περπατάει κανονικά

Δημήτρης Σταρόβας: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος πρόκειται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο (27.05.2024).

Πριν από λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Σταρόβας έπαθε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ωστόσο η πορεία του παραμένει σταθερή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα», ο τραγουδιστής θα βγει από το Τζάνειο το πρωί της Δευτέρας. Το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη δεν του άφησε κάποια βλάβη, ενώ η κολπική μαρμαρυγή και η υψηλή πίεση αντιμετωπίστηκαν κατόπιν φαρμακευτικής αγωγής και φροντίδας των θεραπόντων ιατρών.

Η ομιλία του Δημήτρη Σταρόβα έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως, ενώ περπατάει κανονικά. Βέβαια, χρειάζεται να κάνει κάποιες λογοθεραπείες για να ανακτηθεί πλήρως η ομιλία του, τις οποίες θα συνεχίσει στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται από την Τετάρτη 15 Μαΐου, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και από την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έδειξε να σταθεροποιείται, όλες οι τιμές ήρθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη», είχε δηλώσει η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα μετά το επεισόδιο της κολπικής μαρμαρυγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.