ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δίπλα-δίπλα πρώην και νυν του Kanye West: Η εκρηκτική Σενσόρι κάθισε μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν σε συναυλία του (φωτό)

Η Κ.Καρντάσιαν φέρεται να μην της επιτρέπει να ντύνεται πολύ προκλητικά μπροστά στα τέσσερα παιδιά της

Δίπλα-δίπλα πρώην και νυν του Kanye West: Η εκρηκτική Σενσόρι κάθισε μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν σε συναυλία του (φωτό)

Η εκρηκτική Μπιάνκα Σενσόρι και η γνωστή τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε δημόσιο χώρο με αφορμή ένα party event για τον εορτασμό του τελευταίου άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ.

Η 29χρονη Μπιάνκα αυτή τη στιγμή έχει σχέση με τον 46χρονο αμφιλεγόμενο ράπερ, ενώ η 43χρονη Κιμ ήταν παντρεμένη μαζί του από το 2014 έως το 2022.

Η cool Κιμ Καρντάσιαν δίπλα στη νέα σύντροφο του Kanye West

Σε ένα βίντεο από την εκδήλωση που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, η νεαρή αρχιτεκτόνισσα φορά ένα τιραντέ ροζ τοπ και βιντεοσκοπεί το φαντασμαγορικό σόου με το κινητό της ενώ η γνωστή ριάλιτι σταρ φορά μαύρο δερμάτινο και στέκεται δίπλα της παρακολουθώντας. Μαζί τους είναι και τα παιδιά της Κιμ και του Kanye.

Οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν βλέποντας τις δύο γυναίκες η μία στην παρέα της άλλης και αντέδρασαν στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media και έγινε γρήγορα viral.

Η Κιμ Καρντάσιαν λέγεται ότι έχει φιλική σχέση με την νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της. Ωστόσο, φέρεται να μην της επιτρέπει να ντύνεται πολύ προκλητικά μπροστά στα τέσσερα παιδιά της τα οποία μοιράζεται με τον Kanye West.

«Η Κιμ έδωσε εντολή στον Kanye να μην αφήνει ποτέ την Μπιάνκα να ντύνεται έτσι μπροστά στα παιδιά της», είπε μια πηγή στην Daily Mail.

Η γεννημένη στην Αυστραλία Μπιάνκα έχει φωτογραφηθεί με μια σειρά από σέξι, αποκαλυπτικά ρούχα από τότε που παντρεύτηκε τον 46χρονο ράπερ τον Δεκέμβριο του 2022, λιγότερο από ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ.

Ο Κάνιε φάνηκε πρόσφατα να υπερασπίζεται τις περίεργες και άσεμνες επιλογές ρούχων της συζύγου του, καθώς και την απόφασή του να δημοσιεύσει ημίγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.