ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Drake: Αποσύρεται προσωρινά ο ράπερ – Επικαλέστηκε προβλήματα που αντιμετωπίζει με το στομάχι του

Οι προγραμματισμένες για τους επόμενους μήνες συναυλίες του Drake στις ΗΠΑ ματαιώθηκαν

Drake: Αποσύρεται προσωρινά ο ράπερ – Επικαλέστηκε προβλήματα που αντιμετωπίζει με το στομάχι του

Ο Καναδός ράπερ Drake, ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί «για περίπου ένα έτος, ίσως λίγο περισσότερο» προκειμένου να επικεντρωθεί στην κατάσταση της υγείας του, επικαλούμενος προβλήματα που αντιμετωπίζει με το στομάχι του.

Μιλώντας χθες Παρασκευή σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο 36χρονος Kαναδός ράπερ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να επικεντρωθώ στην κατάσταση της υγείας μου και να σταθώ ξανά στα πόδια μου». Καθησύχασε τους θαυμαστές του, λέγοντας ότι «δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό», συμπληρώνοντας ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το στομάχι του εδώ και αρκετά χρόνια. «Θα κλειδώσω για λίγο την πόρτα του στούντιο», τόνισε.

Κατόπιν τούτου, οι προγραμματισμένες για τους επόμενους μήνες συναυλίες του Drake στις ΗΠΑ ματαιώθηκαν.

Η ανακοίνωση συνέπεσε χρονικά με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «For All The Dogs», για το εξώφυλλο του οποίου ο Drake επέλεξε μια ζωγραφιά του 5χρονου γιου του.

Ο μικρός Αντόνις εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ ενός εκ των τραγουδιών του άλμπουμ, με τίτλο «8AM in Charlotte».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.