ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Dua Lipa: Αποκάλυψε τα μυστικά που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Τι θεωρεί σημαντικό σε μια ερωτική σχέση η γνωστή ποπ σταρ

Dua Lipa: Αποκάλυψε τα μυστικά που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Τα μυστικά που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου αποκάλυψε στο προσωπικό της podcast η 28χρονη τραγουδίστρια Dua Lipa.

Η νέα «ιέρεια» της ποπ μουσικής υποστήριξε ότι τα ζευγάρια, προκειμένου να κάνουν την ερωτική τους σχέση να λειτουργήσει αποτελεσματικά και στο πεδίο της σεξουαλικής ενέργειας, θα πρέπει να είναι απολύτως ειλικρινείς μεταξύ τους. Σε ποιο κομμάτι ακριβώς;

Σύμφωνα με την Dua Lipa, θα πρέπει να μοιράζονται τις ανάγκες τους και τι τους ευχαριστεί στον σεξουαλικό τομέα. Μόνο τότε η σχέση θα λειτουργήσει υπέρ τους, κατά την ποπ σταρ.

Από τη θεωρία στην… πράξη

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι της φαίνεται «παράξενο» να μην συζητάει κανείς αυτά τα θέματα και να περιβάλλεται το σεξ με αμηχανία και «ντροπή». Η νεαρή τραγουδίστρια, αυτόν τον καιρό, βγαίνει με τον 42χρονο Ρομέν Γαβρά.

Όπως είπε στο podcast της, «Το να μην μιλάς για το σεξ με τον άνθρωπο που κάνεις σεξ, μου φαίνεται τόσο περίεργα αφύσικο».

Για κείνη, το να μιλά κανείς κανονικά και με άνεση για το σεξ είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κατά τη γνώμη της αυτή είναι μια θεματολογία που πρέπει να αναπτύσσεται ελεύθερα από τους ανθρώπους, προκειμένου να μην περιβάλλεται με μια αχλύ ντροπής και ενοχών η σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.

Στις συμβουλές για το πώς να διαρκέσει μια σχέση, η Dua Lipa αποκαλύπτει ότι το παν είναι να κρατηθεί το κέφι και η χαρά, καθώς και το να μένουν τα πράγματα φρέσκα, ως ιδιαίτερα σπουδαίο προκρίνει το να βρίσκεις τρόπους να συνεχίζεις να διατηρείς την περιέργειά σου για τον σύντροφό σου.

Στο ίδιο podcast η διάσημη τραγουδίστρια, μίλησε ακόμη και για το πώς μπορεί να βρει κανείς την αγάπη και τον έρωτα και να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε ότι εκείνη δεν έχει χρόνο για να χρησιμοποιεί εφαρμογές για ραντεβού, αλλά έχει πολλούς φίλους που το κάνουν και για κάποιους αποδεικνύεται πραγματικά λειτουργικό και χρήσιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.