ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

E.Δήμου για N.Σφακιανάκη: «Έκανε τραγικά λάθη – Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν απομόνωση»

«Όλοι μεγαλώνουμε και βάζουμε τον εαυτό μας απέναντι, γινόμαστε ένας καθρέφτης και βλέπουμε τα λάθη μας»

E.Δήμου για N.Σφακιανάκη: «Έκανε τραγικά λάθη – Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν απομόνωση»

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για την «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη, και με αφορμή δηλώσεις πρώην συνεργάτη του και επί χρόνια φίλου του για τη ζωή του σήμερα, το ενδιαφέρον για τον «εξαφανισμένο» λαϊκό ερμηνευτή, διογκώθηκε.

Μετά από τον ντόρο που έγινε η Ελένη Δήμου απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφου της «Super Κατερίνας».

«Εμείς κάναμε στον Νότη το πρώτο και το δεύτερο βήμα. Ο άνδρας μου ήταν ο παραγωγός του κι εγώ τον βοήθησα στον πρώτο του δίσκο, το “Τώρα γιορτάζω”.

Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη (που έχει εξαφανιστεί). Ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε πάρα πολύ απ’ όλους για να σκεφτεί και τα δικά του λάθη. Διότι ο Νότης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων, μπήκε σε όλα τα σπίτια, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του. Κάπου το ‘χασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα. Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε μάλλον έσκυψε μέσα του να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει.

Αν θέλεις να απομακρυνθείς από όλους μπορείς να το κάνεις και προφανώς έχει τους δικούς του λόγους. Όλοι μεγαλώνουμε και βάζουμε τον εαυτό μας απέναντι, γινόμαστε ένας καθρέφτης και βλέπουμε τα λάθη μας.

Έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω μαζί του. Αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που όταν ο άλλος επιλέγει έναν τρόπο ζωής, έναν τρόπο έκφρασης, τον αφήνω να ακολουθήσει αυτό που έχει αποφασίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιστεύω ότι καλό θα του κάνει. Θα δει τα λάθη του. Αυτά ήταν τραγικά λάθη. Αν αυτή είναι η θέση του και εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν μπορεί να παρευρίσκεται σε ένα χώρο όπου εξουσία έχει η δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος. Όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι, για μένα. Απομόνωση θέλουν» είπε η Ελένη Δήμου στην εκπομπή, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν μασάει τα λόγια της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.