ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Δήμου προς δημοσιογράφους: «Σεβαστείτε όσους έχουν το όνομά τους δίπλα από τη λέξη “πολιτισμός”»

«Υπάρχουν κανόνες», δήλωσε η τραγουδίστρια

Ε.Δήμου προς δημοσιογράφους: «Σεβαστείτε όσους έχουν το όνομά τους δίπλα από τη λέξη “πολιτισμός”»

Η Ελένη Δήμου βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σάννυ Μπαλτζή και εκεί ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, από τους δημοσιογράφους.

«Η Σάννυ είναι από τις αγαπημένες μου γυναίκες του λόγου και της ποίησης. Το αν είμαστε σε μία ανθρωποφαγική εποχή θα το κρίνετε εσείς, εγώ το έχω κρίνει προ πολλού», δήλωσε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Όταν δέχθηκε ερώτηση για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας για τους νεότερους καλλιτέχνες που διαφημίζουν προϊόντα, η ερμηνεύτρια δεν δίστασε να κάνει φανερή την ενόχλησή της.

«Μην μου το πας εκεί πλαγίως, δεν θα μιλήσω καθόλου αυτό. Τη θέση μου την ξέρετε, θαυμάζω και αγαπώ και δεν θα πω τίποτα, όπως πιστεύω πως κανείς δεν θα έπρεπε να πει τίποτα.

Εγώ είμαι σαν τύπος απότομη, παρ’ όλα αυτά δεν έχω φύγει από συνέντευξη, ούτε έχω βρίσει δημοσιογράφο», τόνισε η Ελένη Δήμου.

«Υπάρχουν κανόνες. Παιδιά, σας παρακαλώ, τους ανθρώπους που δίπλα από το όνομά τους μπαίνει η λέξη “πολιτισμός”, σεβαστείτε τους», επισήμανε η τραγουδίστρια στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η Ελένη Δήμου δεν δίστασε να αποχωρήσει από το σημείο, διακόπτοντας απότομα τις δηλώσεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.