ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ε.Ελέτσι για τον γάμο της: «Θα στοιχίσει γύρω στις 50.000 ευρώ»

«Είναι κιμπάρης ο άντρας μου»

Ε.Ελέτσι για τον γάμο της: «Θα στοιχίσει γύρω στις 50.000 ευρώ»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor, ο σύντροφός της, Νεκτάτριος Λεμονίδης είναι κιμπάρης και έτσι από τον γάμο δεν θα λείπει τίποτα.

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Όλοι μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι ο Νεκτάριος θα μου πάρει τη θέση. Μετά μου λένε ότι έχει γίνει influencer.

Το ζω και αυτό! Του έχουν κάνει πολλά αιτήματα, πολλές γυναίκες από το πουθενά. Εννοείται ότι δεν κάνει αποδοχή και άμα κάποια του στείλει μήνυμα, απαντάω εγώ.

Της λέω “γεια σου αγαπημένη μου, είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου, αγάπη μου, όλα καλά;”. Είπα ψέματα στον Νεκτάριο ότι ο γάμος θα κοστίσει λιγότερο», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.