ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Ελευθερίου για αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο: «Ο λόγος είναι μια μεγάλη μείωση που έγινε»

«Σέβομαι πάνω από όλα τον εαυτό μου» λέει η τραγουδίστρια

Ε.Ελευθερίου για αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο: «Ο λόγος είναι μια μεγάλη μείωση που έγινε»

Τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν παρέα με τον Τριαντάφυλλο, αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια, επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ που είχε κυκλοφορήσει, σύμφωνα με το οποίο αποχώρησε καθώς της έγινε σημαντική μείωση στον μισθό της.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι, σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο Τριαντάφυλλος, δεν είχε λήξει η σύμβασή της με την επιχείρηση, ενώ τόνισε ότι είναι «πολύ καλά» με την απόφασή της.

Ελευθερία Ελευθερίου: Όσα δήλωσε για την αποχώρησή της από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

«Δεν πήρα θέση για να πω τους κύριους λόγους για τους οποίους έχω αποχωρήσει. Νομίζω ότι μετά από μία δήλωση που έχω δει του επιχειρηματία, μπορώ πλέον να πάρω θέση και να το πω. Ο λόγος ήταν μία πολύ μεγάλη μείωση που έγινε. Θεωρώ ότι σε ένα επιτυχημένο σχήμα που ήμασταν, με τον ρόλο που είχα και το έργο και τη δουλειά που έκανα, επειδή σέβομαι πάνω από όλα τον εαυτό μου, πήρα την απόφαση με πάρα πολλή ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πάρα πολύ καλά με αυτό», αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», αναφορικά με την απόφασή της να σταματήσει αιφνιδίως τη συνεργασία της με το νυχτερινό κέντρο.

«Δεν είχε λήξει η σύμβαση και αυτό ήταν που με πίκρανε κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε συμβεί ποτέ, πρώτη φορά, παρόλα αυτά το αφήνω πίσω και προχωράω παρακάτω», πρόσθεσε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την πλευρά της, σχολιάζοντας το γεγονός, ανέφερε ότι: «Οι πληροφορίες λένε ότι ο επιχειρηματίας, παράλληλα με τη μείωση μισθού, της ζήτησε να μειώσει και την ώρα που εμφανιζόταν, αλλά φαντάζομαι ότι και εκείνη δεν θα την ενδιέφερε, στο επίπεδο που είναι, να βγαίνει να λέει πέντε τραγούδια για ένα Χ ποσό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.