ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Ιγκλέσιας: Φίλησε στο στόμα την τραγουδίστρια που ήταν μαζί του στη σκηνή (βίντεο)

Ο Ε.Ιγκλέσιας είναι παντρεμένος με τη Ρωσίδα τενίστρια, Α.Κουρνίκοβα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά

Ε.Ιγκλέσιας: Φίλησε στο στόμα την τραγουδίστρια που ήταν μαζί του στη σκηνή (βίντεο)

Ο Ισπανός σταρ είναι γνωστός για το εκρηκτικό ταπεραμέντο του, τόσο, που δεν διστάζει να μοιράζει παθιασμένα φιλιά πάνω στη σκηνή. Αυτή τη φορά η τυχερή δεν ήταν κάποια από τις θαυμάστριες του αλλά η τραγουδίστρια που ήταν μαζί του.

Με το πάθος να ξεχειλίζει ο Ε.Ιγκλέσιας άρπαξε τη συνάδελφό του τη φίλησε στο στόμα και στη συνέχεια οι δυο τους συνέχισαν να χορεύουν αισθησιακά.

@fcoinalcanzable_uruguay Enrique’s ‘Loco’ performance was filled with intense chemistry with his co-singer. 🔥💕 📍Clip from his concert last night at the Scotiabank Arena in Toronto, Canada – Oct 17, 2023. 📸 via @Enriqueismyhero #EnriqueIglesias #TheTrilogyTour #Enrique #Iglesias #EnriquesUpdates ♬ sonido original – Fco Inalcanzable ei 🇺🇾

Το βίντεο είναι από τη συναυλία του τραγουδιστή στο Τορόντο του Καναδά και τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral στο TikTok. Στα σχόλιά τους οι followers διακρίνουν τη χημεία ανάμεσα στους δυο τραγουδιστές ενώ άγνωστο παραμένει πώς αντέδρασε η σύζυγός του Άννα Κουρνίκοβα.

Παντρεμένος με την Άννα Κουρνίκοβα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είναι παντρεμένος με τη Ρωσίδα τενίστρια και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στα τέλη του 2001. Χώρισαν τον Οκτώβριο του 2013 αλλά αργότερα επανασυνδέθηκαν. Απέκτησαν τα δίδυμα Νίκολας και Λούσι, που γεννήθηκαν στις 16 Δεκεμβρίου 2017. Στις 30 Ιανουαρίου 2020, υποδέχτηκαν την κόρη τους. Κατοικούν σε μια ιδιόκτητη κατοικία στο Μαϊάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.