ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Κολιανδρή: «Είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες – Θα μπορούσα να συγχωρήσω την απιστία» 

«Θα το συγχωρούσα μια φορά, δεύτερη όχι»

Ε.Κολιανδρή: «Είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες – Θα μπορούσα να συγχωρήσω την απιστία» 

Η γνωστή ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις και το πώς θα αντιμετώπιζε μια ενδεχόμενη απιστία.

Αρχικά, ανέφερε: «Προσπαθώ να δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, μικρότερη δεν το έκανα. Έλεγα αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει και αν με προδώσει κάποιος φίλος μου ή σύντροφος μου δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν λάθη, μπορούν να μετανιώσουν για πράγματα, είμαστε όψεις ενός προσώπου… έχουμε πολλά πρόσωπα τέλος πάντων. Οπότε, ναι, δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους και σε εμένα να κάνω λάθη. Παλιότερα δεν το έκανα. Δεν με συγχωρούσα εύκολα για πράγματα. Τώρα προσπαθώ να μη χτυπάω τόσο πολύ τον εαυτό μου, να τον αγαπάω λίγο περισσότερο, να τον φροντίζω».

Για τα όρια που βάζει σχολίασε: «Η κόκκινη γραμμή μου έχει να κάνει με την προδοσία, όταν κάποιος προδίδει τη σχέση που είχατε – όχι απαραίτητα σε επίπεδο ερωτικό, που κάποιος μπορεί να σε απιστήσει. Την απιστία νιώθω ότι θα μπορούσα να τη συγχωρήσω γιατί καταλαβαίνω ότι είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες, και μπορεί να συμβεί».

Και πρόσθεσε: «Θα το συγχωρούσα μια φορά, δεύτερη όχι. Η κόκκινη γραμμή μου μάλλον έχει να κάνει με τις φορές που μπορεί να σε προδώσει κάποιος. Δίνω 1-2 ευκαιρίες, στην τρίτη νομίζω καίγεσαι…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο, η Έμιλυ Κολιανδρή συμπλήρωσε: «Δεν βρίσκουμε πολύ χρόνο για τους δυο μας με τον Χρήστο γιατί έχουμε και ανάποδα ωράρια. Όλο λέμε ότι θα βρούμε λίγο χρόνο για μας, αλλά δε το κάνουμε. Είναι μέσα σε αυτά που λέμε ότι θα κάνουμε τη νέα χρονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.