ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ε.Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία με φούξια μπικίνι και καλογυμνασμένους κοιλιακούς

Η 54χρονη παρουσιάστρια ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία

Ε.Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία με φούξια μπικίνι και καλογυμνασμένους κοιλιακούς

Οι διακοπές του Πάσχα ξεκίνησαν για την Ελένη Μενεγάκ, η οποία απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

«Λοιπόν, εμείς ολοκληρώσαμε την εμφάνιση μας. Παιδιά, θέλω να σας ευχηθώ πραγματικά να έχετε υπέροχες ημέρες διακοπών, ξεκούρασης, αγαλλίασης ψυχής και χαράς».

«Θα τα πούμε και πάλι μετά το Πάσχα! Ξέρετε πότε. Μέχρι τότε να είστε καλά, να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Γεια σας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής από την τηλεόραση του Μega.

Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές της διακοπές

Πριν λίγη ώρα η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία της με το μαγιό της και τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα ατημέλητα πάνω, ενώ φορά και τα αγαπημένα μαύρα γυαλιά της. «Vacation mood!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, η Ελένη Μενεγάκη στα 54 της χρόνια και μετά από τέσσερις γέννες έχει επίπεδη κοιλιά και άψογους κοιλιακούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

«Κάθε φορά που θέλω να κάνω μια μίνι αποτοξίνωση 2-3 ημερών επιλέγω σαλάτα με μαρούλι, κρεμμυδάκι, τόνο και ένα ψάρι με πολλά θρεπτικά συστατικά. Δεν νιώθω αδυναμία γιατί ο τόνος με κρατάει. Τρώω σαλάτες… κουβάδες ολόκληρους! Έτσι χορταίνω, δεν παχαίνω και αποτοξινώνω τον οργανισμό μου», έχει πει σε παλιότερη εκπομπή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, οπότε αναμένουμε και άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της. Άγνωστο ωστόσο παραμένει αν έχει επιστρέψει στο ησυχαστήριο της την Άνδρο, ή επέλεξε έναν άλλον προορισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.