ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι της (φωτο)

Η γνωστή παρουσιάστρια, με ή χωρίς μακιγιάζ, είναι παράδειγμα πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι της (φωτο)

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία «ποζάρει» στο κρεβάτι της και τρέλανε τους θαυμαστές της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, με ή χωρίς μακιγιάζ, αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία και δεν φοβάται να μοιραστεί στιγμιότυπα από τη καθημερινή ζωή της. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της φωτογραφίζεται με το που έχει ξυπνήσει.

Ακόμη και η βασίλισσα των ψυχαγωγικών εκπομπών δείχνει το πραγματικό τη πρόσωπο στα social media, παρόλο που σε καθημερινή βάση οι τηλεθεατές και οι θαυμαστές της την απολαμβάνουν μέσα από τις οθόνες της τηλεόρασής τους, όπου φορά εντυπωσιακά ενδύματα και έχει το κατάλληλο, για τα χαρακτηριστικά της, μακιγιάζ.

«Άλλη στην δουλειά … άλλη στο σπίτι! Καλημέρα», έγραψε η παρουσιάστρια στο post.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki


Πολλοί από τους ακολούθους της έσπευσαν στα σχόλια για να την αποθεώσουν και να σχολιάσουν χιουμοριστικά το πως ξυπνούν εκείνοι σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξυπνά η Ελένη; Θεότητα. Ξυπνάω εγώ; Πίνακας του Πικάσο!», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.