ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Ουζουνίδου: «Την μέρα που πέθανε ο Π.Νάτσης τον είδα στον ύπνο μου να μου λέει “Σήκω Ελενάκι, φεύγω”»

«Είδα τη σειρά, μετά τον χαμό του. Στα δύο πρώτα επεισόδια, δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα»

Ε.Ουζουνίδου: «Την μέρα που πέθανε ο Π.Νάτσης τον είδα στον ύπνο μου να μου λέει “Σήκω Ελενάκι, φεύγω”»

Η Ελένη Ουζουνίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού Πάνου Νάτση.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Σέρρες», ενώ έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star». «Μιλήσαμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Λέμε μόνο χαρούμενα πράγματα, γιατί μας συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός της απώλειας του Πάνου Νάτση», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Θα είναι δύσκολα να γυρίσουμε τις “Σέρρες” χωρίς τον Πάνο. Ούτως ή άλλως, η ζωή μας μαύρισε παραπάνω από τη στιγμή που έφυγε».

Όπως εξήγησε, η ίδια δυσκολεύτηκε πολύ να δει τη σειρά, μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

«Είδα τη σειρά, μετά τον χαμό του. Στα δύο πρώτα επεισόδια, δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα. Μετά, σιγά σιγά, ηρέμησα και είδα και τα υπόλοιπα. Θυμάμαι στα γυρίσματα, μια σκηνή που του έπιανα το χέρι και τον καθοδηγούσα για να φτιάξει μια συνταγή. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Τώρα εύχομαι να έρθει κι αυτός, να μου πιάσει το χέρι και να νιώσω την παρουσία του», ανέφερε.

Τέλος, η ηθοποιός είπε πως την ημέρα που πληροφορήθηκε για τον θάνατό του, είδε τον Πάνο Νάτση στο όνειρό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την ημέρα που μάθαμε το τραγικό γεγονός, εγώ δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω και πήγα, ενώ ήταν μεσημέρι και κοιμήθηκα. Κάποια στιγμή εκεί μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, είδα ότι ήρθε μου σήκωσε τα σκεπάσματα και μου είπε “έλα Ελενάκι, σήκω, φεύγω”», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.