Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι καλές για την κυβέρνηση...

Ε.Παπαρίζου για τη νέα περιπέτεια με την υγεία της: «Δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο – Είχα ένα μεγάλο κρυολόγημα»

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας

Ε.Παπαρίζου για τη νέα περιπέτεια με την υγεία της: «Δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο – Είχα ένα μεγάλο κρυολόγημα»

Η Έλενα Παπαρίζου, μέσω ανάρτησής της, αναφέρθηκε στη νέα περιπέτεια με την υγεία της, υπογραμμίζοντας πως δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όπως ανακοίνωσε μέσω του Instagram, η τραγουδίστρια δε βρίσκεται στο νοσοκομείο, ωστόσο έπαθε ένα αλλεργικό σοκ και ύστερα ένα μεγάλο κρυολόγημα που την ταλαιπώρησαν.

Ακόμα, ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

«Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο, απλά μετά από ένα αλλεργικό σοκ είχα ένα μεγάλο κρυολόγημα. Τετάρτη τα λέμε από κοντά στο Nox», έγραψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
OPINION
MAKER
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.