ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ε.Παύλου για το ατύχημα του: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε»

«Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου»

Ε.Παύλου για το ατύχημα του: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε»

Ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση από το ατύχημα που του στέρησε το ένα πόδι του. 

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Παπούλιας στην κάμερα της εκπομπής, στην οποία εξιστόρησε ότι σε μια περιπέτεια υγείας όπου είχε πέσει σε κώμα σχεδόν κανείς από τους συνεργάτες του δεν τον είχε πάρει τηλέφωνο, ο παρουσιαστής μοιράστηκε τη δική του περίπτωση.

Ειδικότερα, αφηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το δυσάρεστο γεγονός και την αποξένωση που ένιωσε από τους φίλους του.

Χαρακτηριστικά, ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε: «Θα πω κάτι τώρα, θα μοιραστώ κάτι με τον κόσμο. Δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς. Όταν έπαθα κι εγώ το δικό μου ατύχημα, αν εξαιρέσεις ελάχιστους ανθρώπους, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε».

Και συνέχισε: «Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: “Όχι, λειτουργεί κανονικά”. Δεν χτυπούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι χάλασε».

Επίσης, ο παρουσιαστής περιέγραψε ότι εκείνο το καλοκαίρι γνώρισε την απόρριψη όταν έλεγε στους φίλους του να πάνε στην παραλία. «Δεν θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που έλεγα στους φίλους μου να πάμε στη θάλασσα και επειδή ήμουν σε καροτσάκι, υπήρχαν φίλοι που μου έλεγαν: δεν γίνεται να πάμε μαζί, Ετεοκλή, γιατί εμείς θέλουμε να πάμε σε παραλίες που έχουν σκάλες ή μεγάλες κατηφόρες», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά. Το έχω βιώσει και είναι πολύ σκληρό», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.