ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Στεριανού: «Πήγα στο ΑΤ να ζητήσω βοήθεια για απειλές που δεχόμουν και δε με γύρισαν καν σπίτι μου»

«Δεν υπάρχει καμία προστασία»

Ε.Στεριανού: «Πήγα στο ΑΤ να ζητήσω βοήθεια για απειλές που δεχόμουν και δε με γύρισαν καν σπίτι μου»

Η Ειρήνη Στεριανού, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της η οποία την οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα να ζητήσει βοήθεια, αλλά όπως είπε οι αστυνομικοί την έδιωξαν και δεν τη γύρισαν καν σπίτι της.

Αφορμή για να μιλήσει, στάθηκε η γυναικοκτονία που έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων που σόκαρε το πανελλήνιο.

«Μου έχει συμβεί αντίστοιχο γεγονός και να πάω στο τμήμα και οι αστυνομικοί να μη με γυρίσουν σπίτι μου. Ήμουν στο τμήμα μέχρι αργά το βράδυ, με κρατάγανε με το ζόρι μέχρι να διασταυρώσουν ότι τους λέω αλήθεια και στο τέλος, 4-5 το πρωί, μου είπαν να φύγω μόνη μου, ενώ δεν είχα αμάξι. Μου είπαν ότι δεν έχουν να με πάει κάποιος και πρέπει να φύγω μόνη μου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει καμία προστασία… Πήγα να ζητήσω βοήθεια για απειλές που δεχόμουν, και όχι μόνο με κοροϊδευαν, δε με γύρισαν καν σπίτι μου, μου είπαν να πάρω ταξί…» είπε το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.