ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ε.Τσολάκη: «Όταν έκανα το πρώτο δοκιμαστικό στον Alpha έλεγαν “είναι ξανθιά, πεταχτή και κουνιέται πολύ”»

Η Ε.Τσολάκη αποκάλυψε τι έλεγαν πίσω από τις κάμερες όταν έκανε την πρώτη της οντισιόν στον Alpha

Ε.Τσολάκη: «Όταν έκανα το πρώτο δοκιμαστικό στον Alpha έλεγαν “είναι ξανθιά, πεταχτή και κουνιέται πολύ”»

Η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο Πρωινό ΣουΣού συζήτησαν το σχόλιο της Νανάς Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά.

Η δημοσιογράφος του «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στην πρώην συνεργάτιδά της, με αφορμή μία σχετική κουβέντα που γινόταν στο πάνελ.

Η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε τη δική της σχετική εμπειρία: «Όταν έκανα το πρώτο δοκιμαστικό στον Alpha, υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν: “Είναι πολύ ξανθιά, είναι πολύ πεταχτή, μιλάει πολύ γρήγορα, κουνιέται πολύ”. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι. Και υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι σε μια θέση που μπορεί να τον ξέρεις και μπορεί και να μην το μάθεις ποτέ – όπως στη δική μου περίπτωση – που λέει: “Ναι, εγώ βλέπω κάτι και μ’ αρέσει” και από εκεί και πέρα τα φέρνει η ζωή, εσύ, ο Θεός , δεν ξέρω».

Και πρόσθεσε: «Όλοι μπορεί να έχουμε αμφισβητηθεί σε ένα κομβικό για την καριέρα μας σημείο, σε ένα σκαλί που θα κληθούμε να ανέβουμε, ειδικά στο ξεκίνημα, αλλά και στη συνέχεια πολλές φορές συμβαίνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, συμπλήρωσε: «Για όλους! Για την Ντορέττα δεν λέγανε; Για τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν λέγανε; Για την Τζένη Μπαλατσινού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.