ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Βαλαβάνη: «Έχω συγχωρήσει απιστία αλλά δεν σημαίνει ότι θα το ξανακάνω»

«Συγχώρησα την απιστία εκ των υστέρων που το έμαθα»

Ε.Βαλαβάνη: «Έχω συγχωρήσει απιστία αλλά δεν σημαίνει ότι θα το ξανακάνω»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε σήμερα (15/10) τηλεοπτική συνέντευξη και σχολίασε το θέμα της απιστίας.

Αφορμή για τη συζήτηση ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή, ο οποίος είπε πως η απιστία είναι κάτι φυσιολογικό, ενώ η μονογαμία «παρά φύση».

Σχολιάζοντας το θέμα αυτό στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως στο παρελθόν, έχει συγχωρήσει την απιστία.

«Είναι δυνατόν να είσαι με έναν άνθρωπο 20,30, 40 χρόνια και να το κάνεις; Αν έχεις παιδιά και δεν τον γουστάρεις, γιατί δεν κάνεις αλλιώς στη ζωή σου; Άλλο είναι να το θαυμάσεις το ξένο κι άλλο να προχωρήσεις. Αν γίνει μια φορά, θα γίνεται για πάντα», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όπως είπε στη συνέχεια, το γεγονός ότι παλιότερα δέχτηκε την απιστία του πρώην συντρόφου της και προχώρησε μαζί του, δεν σημαίνει ότι σκοπεύει να το κάνει ξανά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω συγχωρήσει κι εγώ την απιστία, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το ξανακάνω. Συγχώρησα την απιστία εκ των υστέρων που το έμαθα. Τον συγχώρησα, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το κάνω πάλι. Έχει γίνει αυτό το πράγμα», εξήγησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.