ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Βιτάλη: Η αποκάλυψη για τον εθισμό της στα χάπια ύπνου

«Στην επταετή αποχή από τα πράγματα με βόλεψαν πολύ τα χάπια του ύπνου»

Ε.Βιτάλη: Η αποκάλυψη για τον εθισμό της στα χάπια ύπνου

Η Ελένη Βιτάλη φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19/01 στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή της, για την εποχή που ήταν εθισμένη στα χάπια του ύπνου.

«Στην επταετή αποχή από τα πράγματα με βόλεψαν πολύ τα χάπια του ύπνου. Με βόλεψαν στην αρχή γιατί… ο διάολος έτσι έρχεται, δεν θα σου πει «είμαι ο διάολος με τα κέρατα» γιατί θα φύγεις! Μου δίνει μια κοπέλα ένα χάπι, «με αυτό θα κοιμηθείς» μου είπε όταν εγώ είχα να κοιμηθώ τέσσερις μέρες. Ήταν η πρεμιέρα και μετά είχα μεγάλη υπερένταση. Όπως το πίνω, όμως, έμεινα στα χέρια του άντρα μου», είπε και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά είχαμε συναυλία με τον Σπανουδάκη και πήγαμε στην Χίο μαζί και με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Τραγουδήσαμε και ήταν εκεί ένας πολύ φίλος μας και ένα παλικάρι. «Δεν θα το πάρω το χάπι γιατί είμαι καλά, μην μου έρθει καμιά νύστα» είπα πριν ανέβω στο πάλκο και καταλαβαίνω ότι πήγαινα πίσω πίσω και είχα μια ανασφάλεια. Πάμε να φάμε, σκεφτόμουν τι έπαθα και ένα παιδί από την παρέα μού είπε «Ελένη, μήπως άλλαξες κάποιο χάπι; Κάτι;». Του είπα τι έπαιρνα και μου απάντησε πως «έμπλεξες με το χειρότερο πράγμα της ζωής σου». Από τότε λοιπόν δεν δούλεψα γιατί πραγματικά δεν ήθελα», κατέληξε η τραγουδίστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.