ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Βιτάλη: «Βλέπω κάποιες κοπέλες σε πάνελ και αναρωτιέμαι γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

«Ίσως τώρα να είναι η τελευταία φορά που δίνω συνέντευξη»

Ε.Βιτάλη: «Βλέπω κάποιες κοπέλες σε πάνελ και αναρωτιέμαι γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

Η Ελένη Βιτάλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά και τις δηλώσεις της που έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, μίλησε για την καριέρα της.

«Είναι πολύ ευχάριστο να τραγουδούν άνθρωποι όλων των ηλικιών τα τραγούδια μου, σημαίνει ότι είναι διαχρονικά. Δεν με αφορούν τα τραγούδια που ο στίχος τους είναι σπαραξικάρδιος ερωτικός, εγώ έλεγα αντάρτικα. Είχα ρωτήσει έναν μουσικό για να πάω σε μία καλή εταιρεία. Δεν ήξερα αν θέλω να γίνω τραγουδίστρια ή αν θα συνέχιζα το σχολείο», εξήγησε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στα 15 μου ένας μουσικός, για να με κόψει, με ρώτησε ποια τραγουδίστρια θαυμάζω κι απάντησα την Μαρινέλλα. Ακούω σήμερα να γράφονται καλά τραγούδια, όμως η εποχή είναι διαφορετική. Θα ακούσω και τραπ μουσική, αλλά δεν μπορώ να νιώσω το ίδιο όπως με τα λαϊκά τραγούδια».

Όπως είπε αργότερα, θα ήθελε να έχει μερικά χρόνια ακόμα στον χώρο του τραγουδιού. «Θα ήθελα να μου δώσει ο Θεός λίγα χρόνια ακόμα, όποιο είναι το θέλημά Του. Δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Ένιωσα ότι ορφάνεψα, όταν έφυγε η μητέρα μου. Τα παλιά χρόνια, όταν δεν είχαμε χρήματα, η μητέρα μου που ήταν καλύτερη τραγουδίστρια από έμενα, έψαχνε αν υπάρχει σκάλα για να καθαρίσει. Δεν τη φοβόταν τη ζωή και καμαρώνω για εκείνη», είπε.

Όσο για τις δηλώσεις της, που πολλές φορές παρεξηγούνται στην τηλεόραση, η Ελένη Βιτάλη ανέφερε: «Επειδή είμαι αυθόρμητη, τα λεγόμενά μου έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, για αυτό προσέχω πια. Στα τηλεοπτικά πάνελ, δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Κάποια στιγμή σε ένα πάνελ που σχολίαζαν τα λεγόμενά μου, είδα μία ξανθιά κοπέλα να πετάγεται και να με κρίνει, γέλασα πολύ».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ το γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σημείωσε: «Δεν είμαι γραφική, αλλά με την παραποίηση που γίνεται, για να βγάλουν θέμα, με παρουσιάζουν σαν γραφική. Έρχονται για συνέντευξη για να παρουσιάσω τη δουλειά μου και με ρωτάνε πόσο υποφέρω που χώρισα με τον άντρα μου. Ξέρω πως πολλές φορές αυτά που θέλω να ακουστούν σε μια συνέντευξη, δεν θα ακουστούν. Ίσως τώρα να είναι η τελευταία φορά που δίνω συνέντευξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.