ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Χατζίδου: «Δεν μου αρέσει η ανθρωποφαγία στη τηλεόραση» 

«Δεν ξέρω αν αυτή υπήρχε και προηγούμενες χρονιές ή είναι καινούργιο»

Ε.Χατζίδου: «Δεν μου αρέσει η ανθρωποφαγία στη τηλεόραση» 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησαν συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και αναφέρθηκαν στην ανθρωποφαγία στην τηλεόραση.

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν; Πολλοί κάνουν λόγο για ανθρωποφαγία…

Ελένη Χατζίδου: Δεν ξέρω αν αυτή υπήρχε και προηγούμενες χρονιές ή είναι καινούργιο. Όπως και να έχει, εγώ στεναχωριέμαι. Αυτό που επικρατεί, παρουσιαστές να καταχρώνται τον τηλεοπτικό αέρα για να μιλήσουν για τις διαφορές τους, δεν με βρίσκει σύμφωνη. Δεν μου αρέσει που βλέπουμε αυτή τη δημόσια ανταλλαγή πυρών.

Εγώ, δηλαδή, δεν το έχω κάνει. Έχω καταπιεί πράγματα, χωρίς να σημαίνει ότι νιώθω ότι μας έχουν φερθεί άσχημα.

Ετεοκλής Παύλου: Εγώ αισθάνομαι ότι μας έχουν φερθεί άσχημα. Από επιλογή δεν απαντάμε στον τηλεοπτικό αέρα. Αναφορικά με την ανθρωποφαγία, θεωρώ ότι ανέκαθεν υπήρχε.

Με τη διαφορά, βέβαια, ότι φέτος δεν υπάρχουν υπονοούμενα, όλα γίνονται με ονόματα και ξεκάθαρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.