ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Χατζίδου για τον τραυματισμό της: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα – Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου»

«Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου»

Ε.Χατζίδου για τον τραυματισμό της: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα – Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου»

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πληροφορίες για το ατύχημα που είχε και την οδήγησε στην απουσία από την εκπομπή της, «Breakfast @Star».

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά», είπε χαρακτηριστικά, η Ελένη Χατζίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.