ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Χατζίδου: Συνεργάτες της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια της στο καμαρίνι και ήταν με το… σουτιέν (βίντεο)

«Δεν πήγε και πολύ καλά» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησης

Ε.Χατζίδου: Συνεργάτες της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια της στο καμαρίνι και ήταν με το… σουτιέν (βίντεο)

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ελένη Χατζίδου και εκτός από την on air έκπληξη στην εκπομπή που παρουσιάζει με τον σύζυγό της, η ταργουδίστρια δέχτηκε και μία… απροειδοποίητη επίσκεψη στο καμαρίνι της.

Οι συνεργάτες της, «εισέβαλαν» με μία τούρτα στο καμαρίνι της, την ώρα που η Ελένη Χατζίδου ντυνόταν για να βγει στον «αέρα».

Η τραγουδίστρια έμεινε άναυδη όταν είδε τους συνεργάτες της να μπαίνουν μέσα με την τούρτα, αφού η ίδια ήταν με το σουτιέν.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ξέσπασε σε γέλια και μάλιστα, ανέβασε το κλιπ που «τράβηξε» κάποιος από την παρέα, στο Instagram.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Δεν πήγε και πολύ καλά 😂 Αυτό ΔΕΝ είναι ένα συνηθισμένο βίντεο γενεθλίων…!🤪 Αλλά αυτά μας αρέσουν! Τα αυθόρμητα!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.