ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Χριστοπούλου: «Με τη Βίκυ Καγιά δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε σπίτια ούτε κτήματα»

«Η Β.Καγιά είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες»

Ε.Χριστοπούλου: «Με τη Βίκυ Καγιά δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε σπίτια ούτε κτήματα»

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, τονίζοντας ότι «Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια».

Η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία χρόνια μού αρέσει πάρα πολύ τηλεοπτικά η Ηλιάνα (σ.σ. Παπαγεωργίου, έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στυλιστική. Η Ηλιάνα έχει πια αποκτήσει το δικό της στυλ, έχει μάθει, έχει ταξιδέψει και κάνει πολύ ωραία πράγματα. Επίσης, μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά και πάντα μου άρεσε».

«Μιλήσαμε πρόσφατα και είχαμε ξαναμιλήσει στα MAD πέρσι. Εντάξει, ναι, δεν έχω να χωρίσω κάτι με τη Βίκυ. Ό,τι έγινε, έγινε. Ό,τι συνέβη, συνέβη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια», είπε αναφερόμενη στη Βίκυ Καγιά.

«Είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες και πρέπει να είμαι αντικειμενική, τι να κάνω. Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ η Έλλη Στάη, πάντα μου αρέσει να την Βλέπω όπως και τη Ράνια Τζίμα. Τρελαίνομαι γιατί το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα, είναι όλο» συμπλήρωσε, επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.