ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Ζουγανέλη: «Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε άλλες γυναίκες τον σύντροφό μου – Το φλερτ είναι αναζωογονητικό»

«Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες»

Ε.Ζουγανέλη: «Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε άλλες γυναίκες τον σύντροφό μου – Το φλερτ είναι αναζωογονητικό»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στο Youtybe και μίλησε για το φλερτ, την απιστία, αλλά και την ηλικία της.

«Ένας άνθρωπος που έχει ζωή και σχέσεις, έχει και χωρισμούς. Δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει η ηλικία μου στο ίντερνετ, το σιχαίνομαι.

Έχω πρόβλημα να λέω την ηλικία μου, δεν μου αρέσει. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλεί η προσωπική μου ζωή. Έκανα και τον γάμο, ήταν μια ωραία εμπειρία, όσο κράτησε.

Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες, αλλά δεν θα έμενα σε σχέση αν με είχαν κερατώσει. Το φλερτ είναι αναζωογονητικό, δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν τον γούσταρε άνθρωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες γυναίκες. Θα αναρωτιόμουν αν δεν τον κοιτούσε καμία», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.