ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Έμετ Γουόλς – Είχε παίξει στο Blade Runner

Υπέστη καρδιακή ανακοπή την Τρίτη ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Βερμόντ

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Έμετ Γουόλς – Είχε παίξει στο Blade Runner

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο ηθοποιός Έμετ Γουόλς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε παίξει στο Blade Runner και το Knives Out.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ατζέντη του ο Γουόλς υπέστη καρδιακή ανακοπή την Τρίτη ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Βερμόντ.

Στην εξηκονταετή καριέρα του ο Γουόλς είχε υποδυθεί αρκετούς ρόλους ανάμεσα στους οποίους ο διοικητής του Χάρισον Φορντ στο LAPD στην ταινία Blade Runner του 1982.

Είχε υποδυθεί, επίσης, τον πατέρα του Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ στην ταινία My Best Friend’s Wedding με την Τζούλια Ρόμπερτς, και τον επιτηρητή του Ντάστιν Χόφμαν στο Straight Time.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά στην καριέρα του ο Γουόλς είχε λάβει μέρος σε 119 ταινίες και 250 τηλεοπτικές παραγωγές με τον πιο πρόσφατο ρόλο του να είναι αυτός του ηλικιωμένου σεκιουριτά στην ταινία Knives Out του 2019 με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.