ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έφυγε» από τη ζωή ο ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου – Ήταν η «φωνή» του Big Brother

Ήταν βασανισμένος από μία σκληρή αρρώστια τα τελευταία δύο χρόνια

«Έφυγε» από τη ζωή ο ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου – Ήταν η «φωνή» του Big Brother

Ο ηθοποιός Γιάννης Ράμος, ο ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου και η «φωνή» του Big Brother στους τελευταίους δύο κύκλους του reality,  «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο Γιάννης Ράμος ήταν, μάλιστα, και ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου με τον αδερφό της τραγουδίστριας, Ντίνο, να τον αποχαιρετά με μια φωτογραφία στην οποία έγραψε «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι».

Όπως υπενθύμισε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιάννης Ράμος ήταν «στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και τις ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977» προσθέτοντας ότι «στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο».

Σε νέα του ανάρτηση για τον Γιάννη Ράμο, ο Σπύρος Μπιμπίλας υπενθυμίζει, επίσης, την ερμηνεία του ηθοποιού στο ρόλο του δημοσιογράφου Χάιμε Ρεβέρτερ στο έργο του Γκιγιέρμο Έρας «Ροτβάιλερ” από το 2008 έως το 2011 και προσθέτει ότι ήταν «βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.