ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο ηθοποιός του «Breaking Bad» Μάικ Μπαταγιέ

Ο Μπαταγιέ πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του στο Μίσιγκαν την 1η Ιουνίου

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο ηθοποιός του «Breaking Bad» Μάικ Μπαταγιέ

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο ηθοποιός Μάικ Μπαταγιέ, γνωστός από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Breaking Bad», οπού υποδύθηκε τον διευθυντή στο διαβόητο πλυντήριο του Γκουστάβο.

Ο Μπαταγιέ πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του στο Μίσιγκαν την 1η Ιουνίου, επιβεβαίωσε η οικογένειά του την Παρασκευή.

Η αδερφή του Νταϊάν είπε ότι ο θάνατός του ήταν πολύ ξαφνικός, καθώς δεν είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων.

«Θα λείψει πολύ σε όσους τον αγάπησαν. Θα μας λείψει και η σπουδαία του ικανότητα να χαρίζει γέλιο και χαρά σε τόσους πολλούς» είπε για τον ηθοποιό ο οποίος ήταν και γνωστός κωμικός.

Ο Μάικ Μπαταγιέ εμφανίστηκε σε 3 επεισόδια από το 2011 έως το 2012 στη βραβευμένη επιτυχία AMC, «Breaking Bad», όπου και υποδύθηκε τον Ντένις Μαρκόφσκι, διευθυντή του πλυντηρίου «Lavandería Brillante» που άνηκε στον Γκουστάβο και χρησίμευε ως κάλυψη για το εργαστήριο ναρκωτικών του Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον).

Εκτός από τη δουλειά του στο «Breaking Bad», ο Μάικ Μπαταγιέ ήταν ένας επιτυχημένος κωμικός και είχε εμφανιστεί στα «The Bernie Mac Show», «Boy Meets World» και «CSI: Miami».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.