ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο τραγουδιστής των Firehouse CJ Snare

Η ανακοίνωση του θανάτου του CJ Snare, έγινε μέσω της επίσημης σελίδας των Firehouse, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η αιτία από την οποία πέθανε αιφνιδίως ο τραγουδιστής

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο τραγουδιστής των Firehouse CJ Snare

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο τραγουδιστής των Firehouse, CJ Snare, είδηση που έγινε γνωστή το βράδυ της Κυριακής (07.04.2024).

Η ανακοίνωση του θανάτου του CJ Snare, έγινε μέσω της επίσημης σελίδας των Firehouse, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η αιτία από την οποία πέθανε αιφνιδίως ο τραγουδιστής.

«Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για το Rock N Roll», γράφουν. «Με μεγάλη θλίψη γνωστοποιούμε στον κόσμο ότι χάσαμε τον αδελφό μας: CJ Snare, τον πολεμιστή του ροκ εν ρολ, τραγουδιστή και ιδρυτικό μέλος των Firehouse.

Ο CJ Snare πέθανε απροσδόκητα στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής, 5 Απριλίου 2024. Ήταν νεαρός σε ηλικία 64 ετών. Όπως όλοι γνωρίζετε, ο CJ αναμενόταν να επιστρέψει στη σκηνή με τη μπάντα αυτό το καλοκαίρι μετά την ανάρρωση από χειρουργική επέμβαση.

Είμαστε όλοι σε απόλυτο σοκ με τον πρόωρο θάνατο του CJ.

Ο CJ ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα φωνητικά ταλέντα μιας γενιάς, περιοδεύοντας ασταμάτητα στον κόσμο με τους Firehouse τα τελευταία 34 χρόνια.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του, τους φίλους και όλους τους αγαπημένους μας οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

“Reach for the Sky” CJ! Θα λείψεις για πάντα από την οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και τους συναδέλφους σου στο συγκρότημα. Τραγουδάς τώρα με τους αγγέλους», καταλήγει το κείμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.