ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Δ.Αλεξανδράκη: «Ήρθες εσύ να βρεις εμένα; – Τώρα έρχομαι να βρω εγώ εσένα» (βίντεο)

Κατάφερε να το εντοπίσει με τη βοήθεια αστυνομικών επί της οδού Αθηναγόρα

Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Δ.Αλεξανδράκη: «Ήρθες εσύ να βρεις εμένα; – Τώρα έρχομαι να βρω εγώ εσένα» (βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσω αναρτήσεων στο Instagram της, αποκάλυψε πως έπεσε θύμα κλοπής καθώς άγνωστοι της έκλεψαν το αυτοκίνητο. 

Ωστόσο, η ίδια κατάφερε να το εντοπίσει με τη βοήθεια αστυνομικών και μέσω του προφίλ της, έστειλε το μήνυμα πως θα βρει τον κλέφτη.

«Εσύ που μου έκλεψες το αμάξι μου και το πήγες Αθηναγόρα 10, να ξέρεις το βρήκα. Και μάθε ότι απ’ έξω είναι γεμάτο αστυνομία, το αμάξι θα πάει για αποτυπώματα. Και άκου και μια έκπληξη… Σε έχουμε και σε κάμερες.

Ήρθες εσύ να βρεις εμένα; Τώρα έρχομαι να βρω εγώ εσένα. Τώρα που έχω καθαρό μυαλό, κάθομαι και βλέπω στην εφαρμογή τις βόλτες που έκαναν. Έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα, ανενόχλητοι. Πήγαν Πειραιά, ΣΕΦ, ανενόχλητοι με κλεμμένο αυτοκίνητο. Σας έχω από παντού!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Μάθε να αποκτάς κάτι με τον κόπο σου, όχι κλέβοντας τον κόπο του άλλου! Θα σε κυνηγήσω, όχι για μένα που τα κατάφερα αλλά για άλλους που δεν μπορούν να τα καταφέρουν! Και ποιος ξέρει σε πόσους άλλους το έχεις κάνει! Φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αναρτήσεις που έκανε στο Instagram: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.