ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς

Πότε θα επιστρέψει στο «Καλό Μεσημεράκι»

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς

O Νίκος Μουτσινάς πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετώπιζε μια φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα, η οποία τον κράτησε για λίγο μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», ο Νίκος Μουτσινάς βγήκε από το νοσοκομείο, μετά από 4 ημέρες και αναμένεται να επιστρέψει στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», την οποία και παρουσιάζει, την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς είχε μία φλεγμονή που δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο. Είναι πιθανό να σχετίζεται με τους πόνους που είχε στο στομάχι τον τελευταίο καιρό. Ο παρουσιαστής πήρε αντιβίωση που όμως δεν τον βοήθησε κι έτσι υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.