ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Εξοργισμένοι με την Nicki Minaj οι θαυμαστές της μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Μάντσεστερ – «Δώσαμε τόσα λεφτά»

Η Αμερικανίδα ράπερ συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών

Εξοργισμένοι με την Nicki Minaj οι θαυμαστές της μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Μάντσεστερ – «Δώσαμε τόσα λεφτά»

Εξοργισμένοι με την Αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj είναι οι θαυμαστές της, καθώς η συναυλία της στο Co-op Live arena του Μάντσεστερ ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, αφού η τραγουδίστρια συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών.

Η Minaj συνελήφθη ως ύποπτη για εξαγωγή μαλακών ναρκωτικών της επιβλήθηκε πρόστιμο και της επετράπη να συνεχίσει το ταξίδι της, ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία.

Ωστόσο, δεν έφτασε εγκαίρως στο Μάντσεστερ για την προγραμματισμένη της συναυλία της το Σάββατο με αποτέλεσμα 20.000 άνθρωποι που είχαν πληρώσει εισιτήρια να μην τη δουν να ανεβαίνει στη σκηνή.

Θαυμαστές της είχαν ξοδέψει εκατοντάδες λίρες για να την απολαύσουν. Η 18χρονη Imogen Pope φανερά εξοργισμένη δήλωσε: «Ξόδεψα 150 λίρες για το εισιτήριό μου και πήρα μια μέρα ρεπό από τη δουλειά γι’ αυτό, και καθίσαμε εκεί για περίπου τρεις ώρες περιμένοντας και μας είπαν ότι δεν θα γίνει. Είμαι συντετριμμένη».

Ο 17χρονος Ellis Day είπε: «Ήρθαμε εδώ, ξοδέψαμε όλη τη μέρα για να ετοιμαστούμε, για να δούμε αυτό να συμβαίνει. Είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν έχουμε ελπίδες και έχουμε ξοδέψει τα χρήματα και μας λένε την τελευταία στιγμή ότι δεν θα εμφανιστεί».

Οι θεατές μπήκαν στην αρένα στις 19:00 και ήταν αισιόδοξοι ότι η συναυλία θα συνεχιζόταν μέχρι την ανακοίνωση της αναβολής, η οποία έγινε λίγο μετά τις 21:30 – περίπου την ώρα που αναμενόταν να ανέβει στη σκηνή.

Υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες στην αρένα του Μάντσεστερ, πριν αποχωρήσουν. Σύμφωνα με τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα στοιχεία της πτήσης, το αεροπλάνο που θεωρείται ότι μετέφερε τη Minaj βρισκόταν ακόμη στο Άμστερνταμ όταν αναβλήθηκε η συναυλία στο Μάντσεστερ.

«Είμαι απογοητευμένος γιατί είδα το απόγευμα ότι η Nicki Minaj συνελήφθη στο Άμστερνταμ», δήλωσε ο Kian Young, 23 ετών. Ο νεαρός ήταν ήταν ένας από τους πολλούς που αναρωτήθηκαν γιατί δεν έγινε επίσημη δήλωση νωρίτερα.

«Έχω μπερδευτεί γιατί η Co-op arena δεν ενημέρωσε τον κόσμο. Γιατί δεν το ακύρωσαν στις 17:00; Όλοι έχουν έρθει – η σύζυγός μου κλαίει. Γιατί δεν μας είπαν ότι ακυρώθηκε πριν μας αφήσουν να μπούμε μέσα;». Fans

Ορισμένοι έριξαν την ευθύνη στην ράπερ. Η Ολίβια Γκίμπσον, 21 ετών, από το Νιούκαστλ, δήλωσε ότι είναι πλέον «πρώην θαυμάστρια» και ότι η Minaj έχει ιστορικό καθυστερήσεων και θα έπρεπε να είχε δώσει περισσότερο χρόνο για να ταξιδέψει.

«Αισθάνομαι αποτροπιασμό. Αλλά επίσης, κατά κάποιον τρόπο, δεν σοκάρομαι», δήλωσε. «Και δεν φταίει το Co-op Live. Φταίει η Nicki Minaj. Απλά απογοήτευσε όλους τους θαυμαστές της».

Μια άλλη κάτοχος εισιτηρίου, η Άννα, ταξίδεψε από την Πολωνία με τον φίλο της και δήλωσε ότι ξόδεψαν συνολικά περίπου 1.000 λίρες για το ταξίδι. Minaj1

«Είμαι πολύ θυμωμένη επειδή το αγόρι μου μου έδωσε ένα εισιτήριο για τη συναυλία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», είπε. «Πετάξαμε από την Πολωνία για αυτή τη συναυλία».

«Ξέρει ότι είναι sold out εδώ. Είναι πολλά χρήματα». Σκληροπυρηνικοί θαυμαστές αρνήθηκαν να κατηγορήσουν τη Minaj.

«Αυτό που συνέβη απόψε δεν είναι σίγουρα λάθος της καλλιτέχνιδας – είναι ένα θέμα που συνέβη σε άλλη χώρα και δεν θα πρέπει να ξεσπάσει πάνω της».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Minaj ανέφερε ότι βρισκόταν στη φυλακή για πέντε με έξι ώρες και τελικά έφτασε στο ξενοδοχείο της στο Μάντσεστερ γύρω στα μεσάνυχτα. «Πέτυχαν το σχέδιό τους να μην με αφήσουν να ανέβω στη σκηνή απόψε», έγραψε στο X, χωρίς να πει σε ποιον αναφερόταν.

«Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, δεχτείτε τη βαθύτατη & ειλικρινή μου συγγνώμη. Σίγουρα ήξεραν ακριβώς πώς να με πληγώσουν σήμερα, αλλά και αυτό θα περάσει. Το κάνουν αυτό ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και προσπάθησα τόσο σκληρά να μην το συζητήσω b/c γιατί σε εσάς αξίζουν μόνο τα καλύτερα».

Είπε ότι ελπίζει να ανακοινώσει μια νέα ημερομηνία την Κυριακή, υποσχόμενη ένα «πρόσθετο μπόνους» για όσους έχουν εισιτήριο.

Νωρίτερα, η Minaj βιντεοσκόπησε μέρος της σύλληψής της, αναρτώντας το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα του Σαββάτου. Στο βίντεο, ένας αστυνομικός φαίνεται να ακούγεται να της λέει: «Συλλαμβάνεσαι».

Η ράπερ δημοσίευσε μια σειρά μηνυμάτων στο X. «Πήραν τις αποσκευές μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου». «Αυτό είναι το Άμστερνταμ btw [παρεμπιπτόντως], όπου το χόρτο είναι νόμιμο».

Τεχνικά είναι παράνομο να κατέχεις, να πουλάς ή να παράγεις ναρκωτικά στην Ολλανδία. Όμως η χώρα εφαρμόζει μια πολιτική ανοχής απέναντι στην πώληση ή κατοχή μικρών ποσοτήτων ορισμένων ναρκωτικών.

Σε δήλωσή τους, οι διοργανωτές Live Nation ανέφεραν: «Η Live Nation δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι η συναυλία δεν θα γίνει ποτέ: «Η προγραμματισμένη εμφάνιση της Nicki Minaj στο Co-op Live του Μάντσεστερ το Σάββατο 25 Μαΐου αναβλήθηκε».

«Τα εισιτήρια θα παραμείνουν έγκυρα για την επαναπρογραμματισμένη παράσταση, η οποία θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό. Παρά τις προσπάθειες της Nicki να διερευνήσει κάθε πιθανή οδό για να πραγματοποιηθεί η αποψινή παράσταση, τα σημερινά γεγονότα το κατέστησαν αδύνατο. Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί από αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Minaj πρόκειται να συνεχίσει την περιοδεία της στο Μπέρμιγχαμ την Κυριακή, στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Λονδίνο και τη Γλασκώβη, πριν από μια δεύτερη προγραμματισμένη ημερομηνία στο Μάντσεστερ την Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.