ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλενα Κρεμλίδου: Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε με διαρροή πορνογραφικού υλικού

Η instagrammer και πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε τα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους

Έλενα Κρεμλίδου: Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε με διαρροή πορνογραφικού υλικού

Η Έλενα Κρεμλίδου είχε μιλήσει στο παρελθόν για το περιστατικό εκβιασμού της, από άνδρα που είχε στη διάθεσή του πορνογραφικό υλικό με την ίδια.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ο άνδρας αυτός κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις του.

Η instagrammer και πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε τα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση.

Η Έλενα Κρεμλίδου έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

Δείτε την ανάρτησή της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.