ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε «άφωνη» με φωτογραφία που έλαβε στο κινητό της

Δείτε τι συνέβη

Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε «άφωνη» με φωτογραφία που έλαβε στο κινητό της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δεν πρόλαβε καλά καλά να ξυπνήσει σήμερα, 2 Δεκεμβρίου και έλαβε στο κινητό της μία φωτογραφία με την οποία έπαθε πλάκα!

Η ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της: «Βγήκε φωτογραφία που μου την έστειλε η Ηλιάνα και έτσι που ήμουν μέσα στην τσίμπλα, που δεν είχα ανοίξει το μάτι και κάνω να δω στο κινητό μου το μήνυμα και λέω «ποιος είναι; Είναι η Φουρέιρα με χαμόγελο Εύη Αδάμ;» και τόνισε ότι μπέρδεψε την Αμάλ Αλαμουντίν με την εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα!

Και αφού έδειξε τη φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια είχε απορίες: «Πείτε μου είναι μακιγιάζ ή φίλτρα; Θέλω να μου πείτε γιατί εγώ είμαι άσχετη. Το πρόσωπό της είναι αλλαγμένο. Δείξτε μου και μία φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα».

Και τότε η Ελιάνα Χριστικοπούλου δεν δίστασε να πει ότι όταν μία μέρα η παρουσιάστρια ήταν στην κουζίνα είχε βάλει φίλτρα σε μία φωτογραφία και όντως υπήρχε μεγάλη διαφορά.

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Άρα έχω να καταθέσω Ελένη μου ότι εν ώρα δουλειάς, κάθονται και παίζουν με τα φίλτρα», και ξέσπασαν σε γέλια!

Πράγματι η Αμάλ έχει γίνει ίδια η Φουρέιρα και θα την μπερδέψετε και εσείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.