Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Ελπίδα Ιακωβίδου: Tι απάντησε στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού με τον Τζώνη Καλημέρη

Η Κύπρια παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση της παρουσίας της στην εκπομπή «Όμορφη Μέρα»

Ελπίδα Ιακωβίδου: Tι απάντησε στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού με τον Τζώνη Καλημέρη

Η Ελπίδα Ιακωβίδου ήταν καλεσμένη σήμερα (17/06) σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και κληθείσα να απαντήσει για το αν εξετάζει να κάνει παιδί με τον Τζώνη Καλημέρη, η ίδια ανέφερε πως είναι πολύ πρώιμο ακόμη για να γίνει κουβέντα πάνω σε ένα τέτοιο θέμα.

«Δεν το περίμενα όλο αυτό αλλά είμαι άνθρωπος που καλοδέχομαι τις αλλαγές και βλέπω θετικά τη ζωή. Μετά τις 25 Ιουνίου θα είμαι στην Ελλάδα.

Οι γονείς μου είναι συγκινημένοι, γιατί βλέπουν το παιδί τους ευτυχισμένο. Και όταν βλέπουν έναν άνθρωπο δίπλα της να τη στηρίζει και να την αγαπά, νιώθουν και αυτοί εμπιστοσύνη σε αυτόν και σε μένα, το παιδί τους.

Είναι πολύ πρώιμο να μιλήσουμε για παιδί, βέβαια είναι καλοδεχούμενο, αλλά τώρα έχουμε αλλά να σκεφτούμε»

Σχετικά με την ολοκλήρωση της παρουσίας της στην εκπομπή «Όμορφη Μέρα», η Κύπρια παρουσιάστρια επισήμανε:

«Κλείνει ένας κύκλος, μια πορεία πολλών ετών. Είμαι επτά χρόνια στην πρωινή ζώνη. Δεν είναι εύκολο, λοιπόν, να αλλάζεις, να αποχαιρετάς την καθημερινότητα σου, τη ρουτίνα σου.

Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, βέβαια ο Τζώνη την έκανε ευκολότερη, είναι δίπλα μου, με στηρίζει.

Ο γάμος μου θα γίνει 19 Ιουλίου. Θα είναι σε κλειστό κύκλο, οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 120, θα είναι ένα πάρτι». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.