ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έμιλι Ρατακόφσκι: Μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Μπραντ Πιτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Το timing που επέλεξε το μοντέλο είναι κάπως ύποπτο...

Έμιλι Ρατακόφσκι: Μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Μπραντ Πιτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Την ώρα που ο Brad Pitt τσακώνεται με την Angelina Jolie για το Chateau Miraval και το περίφημο περιστατικό μέσα στο αεροπλάνο με το ξέσπασμα του ηθοποιού, το Γερμανικό Glamour ανέφερε πριν από δύο εβδομάδες πως ο 58χρονος σταρ έχει προχωρήσει στη ζωή του.

Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στη διεθνή showbiz βρέθηκε δίπλα στο δικό του όνομα και ξαφνικά η 31χρονη Emily Ratajkowski αναφέρθηκε πως είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του 51χρονου ηθοποιού.

Η αλήθεια είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις πολύ διάσημων «παντρεμάτων», δυσπιστείς για την αλήθεια των ισχυρισμών, όμως τώρα έγινε και κάτι άλλο που δε δείχνει να είναι και τόσο τυχαίο.

 Ο Brad Pitt εθεάθη με την Emily Ratajkowski και τώρα όλοι μιλούν για τον νέο έρωτα του Hollywood 

Κατόπιν της πρώτης φημολογίας τον Ιούλιο ότι η Ratajkowski έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Sebastian Bear McClard, μετά από 4 χρόνια γάμου, έφτασε η επιβεβαίωση που δηλώνει πως το μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Η PageSix βρήκε τα αντίστοιχα νομικά έγγραφα.

Πηγές αναφέρουν πως ο πρώην του μοντέλου την απατούσε επανειλημμένως, όμως οι τελευταίες φήμες περί σχέσης με τον Pitt έχουν φοβερό timing με την αίτηση διαζυγίου. Ίσως και πρόκειται για έναν συνδυασμό των δύο.

«Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Em. Είναι καλά. Είναι δυνατή και εστιάζει στον γιο της. Της αρέσει πολύ που είναι μαμά», είπε τον Ιούλιο πηγή στο αμερικανικό People.

Η Ratajkowski και ο McClard ήταν μαζί από το 2018 και, τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο τους, Sylvester Apollo.

«Θέλω να είμαι ένας γονιός που να επιτρέπει στο παιδί του να δείχνει τον εαυτό του σε εμένα», είπε η Ratajkowski στην αμερικανική Vogue.

Και, πραγματικά, η Ratajkowski δείχνει και στα social media της πόσο λατρεύει τη μητρότητα, αποκαλώντας τη γέννηση του γιου της «την πιο μαγική μέρα της ζωής της» και λέγοντας πως ο Sly της «έχει φέρει ευτυχία και μαγεία που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.