ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έμιλι Ρατακόφσκι: Της αρέσει να προκαλεί – Θαυμάστε το μοντέλο μόνο με δαντελωτά εσώρουχα!

Τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν» βροχή!

Έμιλι Ρατακόφσκι: Της αρέσει να προκαλεί – Θαυμάστε το μοντέλο μόνο με δαντελωτά εσώρουχα!

Είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, με αναλογίες που κόβουν την ανάσα. Ο λόγος για την Έμιλι Ρατακόφσκι, το μοντέλο που δεν φοβάται τις αισθησιακές/γυμνές φωτογραφίσεις, ενώ της αρέσει να προκαλεί.

Άλλωστε, στο λογαριασμό της στο Instagram συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της που προκαλούν αίσθηση, αλλά και προκαλούν αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Και το ίδιο συνέβη με μια φωτογραφία που ανέβασε πριν από περίπου τρία χρόνια. Σε αυτή την φωτογραφία βρίσκεται σε ένα σούπερ μάρκετ, ποζάροντας στο φακό και… φορώντας τα σέξι μαύρα δαντελωτά εσώρουχά της.

Η επίμαχη φωτογραφία, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, ενθουσίασε τους followers της και τα likes «έπεσαν» βροχή, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 1,5 εκατ. likes.

Βέβαια, η Ρατακόφσκι εκτός από μοντέλο είναι κι επιχειρηματίας, έχοντας λανσάρει τη δική της σειρά εσωρούχων και η φωτογραφία αυτή είναι στο πλαίσιο της προώθησή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.