ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ενρίκε Ιγκλέσιας: «Σεισμός» στα social media για το «παθιασμένο» φιλί με θαυμάστρια!

Οι θαυμαστές του διχάστηκαν από το περιστατικό

Ενρίκε Ιγκλέσιας: «Σεισμός» στα social media για το «παθιασμένο» φιλί με θαυμάστρια!

«Σεισμό» στα social media έχει προκαλέσει ένα φιλί του Ενρίκε Ιγκλέσιας σε θαυμάστριά του!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της λάτιν ποπ μουσικής, ο οποίος έχει σχέση με τη Ρωσίδα πρώην τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα από το 2001 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, σόκαρε τους θαυμαστές του με το βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του, στο οποίο φιλιέται «παθιασμένα» με μια θαυμάστρια του την Παρασκευή στο Λας Βέγκας.

Στο βίντεο, ο 47χρονος Ισπανός τραγουδιστής δίνει αρχικά στη γυναίκα ένα φιλί στο μάγουλο ενώ εκείνη ποζάρει για μια selfie. Ωστόσο στη γυναίκα μοιάζει δύσκολο να αποχωριστεί το είδωλό της, και λίγες στιγμές μετά γυρνάει το κεφάλι της και αρχίζει να φιλάει τον τραγουδιστή στα χείλη.

Το τετ-α-τετ τους κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα, με την γυναίκα να αποχωρεί με ένα τεράστιο χαμόγελο.

«Παρασκευή το βράδυ στο #LASVEGAS @resortsworldlv τα λέμε απόψε!!!!», έγραψε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας αναρτώντας το βίντεο.

Ωστόσο, οι θαυμαστές του έδειξαν να διχάζονται με το σκηνικό, με άλλους να εκφράζουν τη ζήλια τους και άλλους να ρωτούν για τη σύντροφο του τραγουδιστή και πώς το δέχθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.