ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Μ.Γουίλις – Η Ν.Μουρ προετοιμάζεται για το «αντίο»

Ο 69χρονος ηθοποιός έχει χάσει την ικανότητά του να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους

Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Μ.Γουίλις – Η Ν.Μουρ προετοιμάζεται για το «αντίο»

Από μια σπάνια μορφή άνοιας πάσχει ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις. Η είδηση έγινε γνωστή το 2022 και η πρώτη του σύζυγος, Ντέμι Μούρ έσπευσε να σταθεί στην οικογένεια του. 

Το άλλοτε ζευγάρι στη ζωή, παρά το διαζύγιο και τους μετέπειτα γάμους, κρατά μια πολύ καλή και στενή σχέση.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, σχεδόν 26 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η πρώτη σύζυγος του πρωταγωνιστή του «Die Hard», Ντέμι Μουρ, αναλογίζεται το κοινό τους παρελθόν, καθώς η ίδια αλλά και η νυν σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, και συγχρόνως τα παιδιά του, προετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο 69χρονος ηθοποιός έχει χάσει την ικανότητά του να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της 61χρονης Μουρ, όπως επιβεβαίωσε μια πηγή στο περιοδικό «In Touch».

Ωστόσο, η επιβάρυνση της υγείας του συνοδεύτηκε από μια απροσδόκητη διαπίστωση για την ίδια.

«Βλέποντάς τον να περνάει τους αγώνες του έδειξε στην Ντέμι πώς να είναι η ίδια μαχήτρια. Είναι τόσο γλυκόπικρο, αλλά και εμπνευσμένο», ανέφερε η πηγή. «Θαυμάζει τόσο πολύ τον Μπρους και προετοιμάζεται για τον συναισθηματικό αποχαιρετισμό τους».

Η Μουρ νοσταλγεί επίσης το πώς ο Γουίλις «άφησε τις κόρες τους να είναι αυτές που ήθελαν να είναι» και πώς ήθελε πάντα η Ντέμι να συνειδητοποιήσει ότι «η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση έρχονται από μέσα», καθώς η ίδια αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές και διαχειριζόταν παιδικά τραύματα.

Ωστόσο, παρά τα όσα καλά θυμάται από τον παρελθόν για τον πρώην σύζυγό της, η ηθοποιός δεν «ωραιοποιεί» το παρελθόν τους καθώς δεν ήταν πάντα εύκολο…

Στα απομνημονεύματά της το 2019, η Μουρ είχε αναφέρει ότι ο Γουίλις ήταν δυσαρεστημένος με την απόφασή της να εργαστεί όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά. Είπε, επίσης, ότι ήταν ένας άντρας που ήταν περισσότερο αφοσιωμένος στο να είναι μπαμπάς παρά σύζυγος κατά τη διάρκεια του 13ετούς γάμου τους.

Αυτές οι αναμνήσεις εξακολουθούν να ισχύουν, σύμφωνα με την πηγή, αλλά θαυμάζει επίσης το πώς σφυρηλάτησαν μια βαθιά και διαρκή φιλία που τους άφησε, όπως έχει πει, «πιο συνδεδεμένους από ό, τι ήμασταν πριν από το διαζύγιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.