ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επίμονος θαυμαστής της Δ.Παππά της στέλνει κάθε μέρα «θέλω να δω τις κάλτσες σου»

«Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο τα media να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»

Επίμονος θαυμαστής της Δ.Παππά της στέλνει κάθε μέρα «θέλω να δω τις κάλτσες σου»

Η Δανάη Παππά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον  επίμονο θαυμαστή που έχει το τελευταίο διάστημα, ο οποίος, όπως ανέφερε, θέλει να δει τις κάλτσες της.

«Μου στέλνουν αρκετά μηνύματα στα social media που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τώρα τελευταία είναι ένα προφίλ που για κάποιο λόγο λόγω της παράστασης, επειδή φοράμε κάτι άσπρα καλτσάκια στη σκηνή, δεν ξέρω τι έχει πάθει με τις κάλτσες μου και κάθε μέρα, όταν ανεβάζω ένα story, μου λέει: “Α, θέλω να δω τα καλτσάκια σου” και τα “καλτσάκια σου” και τα “καλτσάκια σου”. Θεέ μου, λέω, με αυτά τα καλτσάκια έλεος πια».

Στην πορεία, η ηθοποιός μίλησε και για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη σχέση της. «Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο τα media να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Δηλαδή από τη στιγμή που και γω διάλεξα η ίδια να κοινοποιήσω τη σχέση μου και να ανεβάζω φωτογραφίες ή να μιλάω για αυτήν ανοιχτά, είναι αναπόφευκτο να με ρωτάνε και να θέλουν να μάθουν παραπάνω πράγματα για να βγάλουν την “είδηση”. Από την άλλη, όμως, είναι δική μου επιλογή το πόσο θέλω να δώσω. Δηλαδή ναι μεν δίνω πράγματα από την προσωπική μου ζωή αλλά δεν θα τα δώσω και όλα, δεν θα ανοίξω τελείως την πόρτα του σπιτιού μου» είπε η Δανάη Παππά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.