ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έπος: Ράπερ ανακοίνωσε καθυστέρηση της συναυλίας του για να πάει στην τουαλέτα! (βίντεο)

Έγινε viral η στιγμή της ανακοίνωσης

Έπος: Ράπερ ανακοίνωσε καθυστέρηση της συναυλίας του για να πάει στην τουαλέτα! (βίντεο)

O Lil Nas X σταμάτησε τη συναυλία του για να πάει στην τουαλέτα ενημερώνοντας και το κοινό του επί σκηνής.

Όλοι μπορούν να βρεθούν σε μια άβολη θέση και να χρειάζεται να πάνε άμεσα στη τουαλέτα τη πιο λάθος στιγμή. Ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν βρεθεί πολλές φορές σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση. Άλλοι το ελέγχουν και άλλοι όχι. Ο Lil Nas X δε δίστασε να διακόψει για λίγο τη συναυλία του για να πάει στο μπάνιο.

Ο γνωστός ράπερ ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ενός σόου του στην Ατλάντα της Τζόρτζια, ότι πρέπει να καθυστερήσει την επανεμφάνισή του στη σκηνή επειδή υπάρχει ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ακούγεται από το μικρόφωνο να εξηγεί στο κοινό που τον χειροκροτεί ότι πρέπει να παραμείνει εκτός σκηνής για λίγα λεπτά. «Είμαι backstage και αυτό δεν είναι μέρος του σόου αλλά είμαι στην τουαλέτα. Θα χρειαστώ ένα ή δυο λεπτάκια και επιστρέφω αμέσως» φαίνεται να λέει σε βίντεο που τράβηξε ένας από τους θαυμαστές του και τώρα έχει γίνει viral.

Την Παρασκευή, ο Lil Nas X ξεκαθάρισε με ανάρτησή του στο Twitter ότι δεν αστειευόταν όταν είπε ότι καθυστέρησε επειδή έκανε την ανάγκη του. «Οι άνθρωποι αλήθεια νόμιζαν ότι έκανα πλάκα αλλά εγώ ήμουν πραγματικά στην τουαλέτα και “έριχνα δαίμονες”», έγραψε.

Δείτε το επικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.