ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω σοβαρής λοίμωξης στα νεφρά ο τραγουδιστής Λίαμ Πέιν

«Η κατάσταση της υγείας του είναι κακή» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω σοβαρής λοίμωξης στα νεφρά ο τραγουδιστής Λίαμ Πέιν

Eσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο τραγουδιστής Λίαμ Πέιν, λόγω έντονου πόνου στα νεφρά.

Ο 30χρονος εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όπου έκανε διακοπές με την κοπέλα του, Κέιτ Κάσιντι, σύμφωνα με τη Sun.

Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του. Αμέσως ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ θα παραμείνει εκεί για αρκετές ημέρες για παρακολούθηση.

Πηγή από το περιβάλλον του ανέφερε: «Η κατάσταση του Λίαμ είναι κακή, αλλά βρίσκεται στην καλύτερη θέση τώρα κι οι γιατροί θα βρουν την αιτία του προβλήματος.

Φυσικά, είναι στενοχωρημένος που χάλασε το ταξίδι του στη λίμνη Κόμο, αλλά τουλάχιστον η Κέιτ ήταν μαζί του για να τον βοηθήσει.

Οι γιατροί θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κατανοήσουν το πρόβλημά του, όμως υποπτεύονται πως είναι κάτι που υπάρχει εδώ και καιρό και επιδεινώθηκε με την πάροδο του χρόνου».

Λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο Λίαμ ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως ακυρώνει την πρώτη του σόλο περιοδεία στη Νότια Αμερική. Είχε δηλώσειπ ως αντιμετωπίζει μια σοβαρή λοίμωξη στα νεφρά, εξαιτίας της οποίας μάλιστα, κατέληξε ξανά στο νοσοκομείο τον Αύγουστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.