ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Νίκος Βέρτης – Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Νίκος Βέρτης – Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, και το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάει ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου.

Η ανακοίνωση από το νυχτερινό κέντρο για τον τραγουδιστή έγινε λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου.

Δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, ούτε ο λόγος που χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να ακυρώσει τις εμφανίσεις του.

«Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία», αναφέρει το νυχτερινό κέντρο στην ανακοίνωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.