ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ετοιμάζεται για τον γάμο της χρονιάς και ο Κ.Αργυρός: «Αν δεν έχω συναυλία θα τραγουδήσω για τον Σ.Κασσελάκη»

Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης

Ετοιμάζεται για τον γάμο της χρονιάς και ο Κ.Αργυρός: «Αν δεν έχω συναυλία θα τραγουδήσω για τον Σ.Κασσελάκη»

Πριν λίγες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα.

Σε συζήτηση που είχαν για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ στην Κρήτη, αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο να τραγουδήσει εκείνη τη μέρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από το «Πρωινό» φαίνεται ο Στέφανος Κασελάκης και ο παρουσιαστής να συνομιλούν στο τηλέφωνο με τον τραγουδιστή, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν του έχει γίνει πρόταση.

Πρώτα ο Γιώργος Λιάγκας του είπε: «Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο.

Δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος, είναι φίλος σου και δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος. Του κάνω εγώ πρόταση, αν δεν έχεις συναυλία να πας».

«Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πότε είναι ο γάμος; Θα γίνει χαμός. Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά» ακούγεται να απαντάει ο τραγουδιστής.

Στην πορεία με χιουμοριστική διάθεση ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να πάει στον γάμο. Μετά ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε το κινητό από τον παρουσιαστή και έδωσε στον Κωνσταντίνο Αργυρό, λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει ο γάμος.

Ο γάμος του  Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπέθ
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ μετά τον γάμο τους στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες, θα παντρευτούν και στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινέ, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.